Kukkakaupan marraskuu

Lasimaljakoita ja pulloja, joissa vihreät kukka-asetelmat. Marraskuu on Kukkakaupassa kiireisen puuhakas kuukausi, koska uutta tavaraa tulee sisään koko ajan. Samalla teemme kransseja lisää mutta silti tuntuu, että erityisesti valmiiden kranssien suhteen olemme koko ajan jäljessä aikataulusta! 

img_3108

Metallinen, pyöreä kynttilänjalka ikkunaan.

Sesonki on samalla parasta aikaa vaihtumassa syksystä talveen, ja siihen odotettuun mutta samalla myös pelättyyn jouluun.  Vaikka ensimmäinen adventti osuu marraskuun viimeiselle viikolle, ilma ei ole vielä kovinkaan talvinen tai fiilis jouluinen! 'Välikuukauden' dilemma :)  mutta onneksi harmaat päivät ja pimeät illat innostavat hillittömään kynttilöiden polttamiseen!

Mesinkiset kynttilänjalat, pöytäkynttilät

Kävimme kuvaamassa Piian kotona muutamia Kukkakaupan uutuuksia. Mukaan valikoitui erityisesti selkeälinjaiset, kirkkaat lasipullot- ja maljat, mitkä sopivat eleettömyydellään Piian kotiin. Muutamalla leikkokukalla sekä kynttilöillä voi hetkessä nostaa kodin tunnelmaa ja ylentää arkea. Tekee ihmeitä mielelle!

Lasimaljakko, lasipullot, kukka-asetelmat, kukkakimput, selkeät skandinaaviset ja boheemit kukkakimput, leikkokukkia

Tällä hetkellä meitä innostavat eniten pragmaattinen estetiikka, luonnollisuus sekä vihreät sävyt. Innostus konkretisoituu erityisesti monikäyttöisissä maljakoissa ja kokovihreissä kimpuissa. 

leikkokimppu erilaisita vihreistä, jouluruusu, kukka-kimppu

Lähestyvän joulun ja pimeiden iltojen myötä myös valkoiset leikkokukat inspiroivat koko ajan enemmän. Se, palaako Kukkakauppa Piia Jaala juurilleen, jolloin leikkokukkavalikoimasta noin 50 % oli valkoisia kukkia jää nähtäväksi :) mutta talven pimeinä kuukausina valkoinen väri on ehdoton, sillä se sisältää kaikkia valon aallonpituuksia. Eli käytännössä valkoinen sisältää kaikkia värejä. Maagista eikö?!

kukkia aseteltuna luonnollisesti, kukkia lasipulloissa, kukka-asetelma. kukkakimppu, leikkokukat, sesongit kukkivat leikkokukat, kuivuvat kukat, kuivakukat

Amaryllis leikkokukkana, selkeä amaryllis kukka-asetelma,

Eleettömät koristeet maljakoihin

roikkuvat kukkamaljakot

Kiinnostaako vessan vihersisustaminen?

Instagramiin tulossa lisää vihreitä unelmia jo tällä viikolla! Ensiviikolla (vko 47) Kukkakaupan lokikirjassa ollaan viherkasvifiiliksissä ja mietimme, miten vessaan tai kylpyhuoneeseen voi helposti tuoda elävää vihreää! STAY TUNED! 

img_3091