Kranssien lumoissa

Tänä syksynä yksi eniten meitä Kukkakauppa Piia Jaalalla innostaneista asioista ovat kranssit! Etenkin erilaisista heinistä ja muista kuivuvista materiaaleista sidotut kevyet ja harkitun villit luonnon ihmeet! Kransseissa ehdottomasti parasta on niiden moninaisuus niin materiaaleissa kuin sijoittelussakin. Kranssien ilmettä voi myös helposti muuttaa vaikka syvänsävyisellä samettinauhalla. Nahojen sidonnassa on myös lukematon määrä vaihtoehtoja! ovikranssi, kuivakukka, kuivuvat materiaalit, kukkakranssi, syksyinen kranssi, olkikukka

Hortensia, olkikukka, eukalyptus ja saniainen. Kuivuvat materiaalit, kranssi, kuivakukka

img_2669

sammalkranssi, ovikranssi,

pampaheinä, moderni kranssi, sykyiset sävyt, kuivakukkia

Moderni kuivakukkakranssi, ovikranssi, kranssi, kuivuvat luonnonmateriaalit

Saniainen, höyhenheinä, kaisla. Kuivuvat luonnonmateriaalit. Kranssi seinälle

Moderni ilme kranssiin syntyy helposti ryhmittelyllä sekä toispuoleisella sidonnalla. Kuvan kaltaiset kranssit sopivat hienosti myös seinälle.

Statice, ikiviuhko, piikkiputki, höyhenheinä, koristeheinät, ovikranssi, moderni kranssi

Syksyinen somistevinkki

Saat hillitysti syksyisen luonnon kotiin ja sisälle, kun otat tauluryhmästä yhden taulun pois ja korvaat sen kranssilla!

syksyinen ovikranssa, modernit kuivuvat materiaalit, koristeheinä kranssi seinälle, syksyinen sisutus vinkki kotiin

img_2675

kukkakauppa piia jaala, kukkakauppias Piia Jaala-Hautala, kukkakauppa Turku

Teemme Kukkakaupassa koko ajan lisää uniikkeja ja erilaisia sekä erikokoisia kransseja, mutta teemme kransseja tietenkin myös tilauksesta! Havukransseja alamme sitomaan taas marraskuussa. 

img_2678

Jos sormesi syhyävät kranssin tekoon, niin ei huolta! Järjestämme modernin kranssin workshopin 24.11. Lue lisää Instagramista!