Bring the indoors out!

Bring the indoors out!  Suomen syksy sopii hyvin tähän hallitsevaan 'outdoor entertaining' trendiin, jossa ei itketä kesän perään. Samalla kun pitkä ja pimeä talvi lymyilee jo kaukaisessa (onneksi :) ) horisontissa, on syksy mitä parhainta puutarha-aikaa. Ruukkuistutuksilla saa pidennettyä luonnosta hiipuvaa vihreää vehreyttä sekä tuotua hillittyä lisäväriä maisemaan. Pehmeillä tyynyillä, taljoilla ja shaaleilla saa lisää lämpöä sekä kynttilöillä tunnlmaa ja valoa. Nautitaan siis mahdollisimman pitkään valoisen kuulaista syyssäistä ulkona!brink4

Meille kukkakauppaan saapui iso erä tanskalaisia ruukkuja, joissa on ihana patinoitu pinta. Ruukkujen valmistus on pitkälle käsityötä ja pinnan patinointi on toteutettu luonnonmukaisesti.

brink6

brink10

Uutusruukkuja on useita eri kokoa ja kahta värisävyä. Suklaanmustan ja terrakottan sävyissä on jokaisessa yksilöllisesti patinoitunut pinta mutta valikoimasta löytyy myös "puhtaita" malleja, joiden pinnassa ei ole kulutuskäsittelyä.

IMG_3610IMG_3601

Ihastuimme valmistajan ruukkuihin Tukholman Formex messuilla elokuussa. Näistä olimme, ja olemme edelleen, todella innoissamme! Erityisesti patinoituneet haarmaansävyt tuovat kaunista kontrastia koteihin.

brink8brink20

Kuvasimme uusia ruukkujamme auringon paistaessa Kakskerran saaressa 1500-luvulta rakennetun Brinkhallin kartannomiljöössä. (https://www.brinkhall.fi/) Suomen Kulttuuriperinnön Säätiön upeasti kunnostama kartano oli mieletön paikka tuoda nämä kaunokaiset esille. Syyskuinen aurinko lämmitti ja oli mukava myös hetkeksi pysähtyä ja istua paljainjaloin portailla. Ymmärrämme siis täysin, ja liputamme pidemmän ulkokauden puolesta!

brink9brink12brinj7