Save the date 18.3.

img_4482.jpg

Launtaina 18.3 vietimme kukkakaupassa 'Save the date'- hääiltapäivää. Inspiraatiokattauksessa saimme laittaa esille laajan lainamaljakko valikoimamme. Parasta kuitenkin oli että, saimme jutella sekä aloittaa ideointia tulevien morsianten kanssa rauhassa. Jos et lauantaina päässyt paikalle, niin liity seuraamme blogissa! Iltapäivän ideana oli tarjota tuleville morsiammille hetki heille varattua aikaa alustavasti jutella ja ideoida tulevan juhlapäivän kukkasista.  Sekä konkreettisesti nähdä yksi pitkä juhlapöytä katettuna. Kattauksen rakensimme useasta pienestä ja sirosta maljakosta sekä muutamasta vähän kookkaammasta vintage hunajapurkista. Kaikki nämä maljakot ovat siis meillä lainassa kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

IMG_4490

IMG_4489

IMG_4483

Linnankadun naapurimme Dots... lähti mukaan iltapäivän juhlintaamme lainaamalla koristeellisia mutta kuitenkin tyyliltään tarpeeksi simppeleitä astioita. Osa lautasista ja kulhoista oli valmistettu bambusta!

IMG_4462

IMG_4477

IMG_4460

IMG_4465

IMG_4472

Uusissa Madame Stolzin maljakoissa on hauskaa keittiökannu tunnelmaa. Taustalla hunajapurkki-niminen maljakko rentoihin kattauksiin.

IMG_4456

Nämä maljakot ovat meidän pienemimmät ja niissä hauskasti yhdistyy sirous ja vahva muoto - moderni versio vanhanajan lääkepullosta.

IMG_4541

IMG_4468

IMG_4501

Lauantaiksi olimme sitoneet myös muutaman morsiuskimppumallia kimppujen muodoista.

IMG_4593

IMG_4590

IMG_4602

IMG_4572

Kuvissa olevien maljakoiden lisäksi meiltä löytyy myös matalampia ja pyöreitä (kolme erilaista mallia) sekä tietenkin myös kookkaampia. Muun muassa korkeita perussylenterimaljakoita. Kaikki meidän lainamaljakkomme ovat kirkastalasia mutta niitä on helppo myös miksata värillisten kanssa, sillä vaasien muotokieli on tarpeeksi selkeä.

Tervetuloa tutustumaan ja suunnittelemaan!