Kukkakauppa vaihtoi vapaalle

fullsizerender-7 Yritimme järjestää Kukkakauppa Piia Jaalan pikkujouluja marraskuussa mutta emme useista yrityksistä huolimatta löytäneet kalenterista yhteistä aikaa. Joten päätimme olla stressaamatta joulukiireiden keskellä ja löytää aikaa virkistymiselle, kun siltä tuntui. Vihdoin viime lauantaina heitimme jumppavermeet päälle ja vaihdoimme yhdessä vapaalle. Valitsimme kokonaisvaltaisen virkistymisen - lämpöjoogasimme, söimme ja saunoimme. Linnankadun Pure Movessa saimme yksityiskohtaista ohjausta Annalta ja neuvon hengittää syvään! Muinaiset joogit oivalsivat, miten valjastaa hengitys rentouttamaan koko keho. Keho ja mieli toimivat parhaiten, kun kehoon virtaa tasaisesti happea. Tämä viisaus mielessä, lähdimme tekemään yhteistä harjoitusta. Lauantaina makoilimme ihanassa lämmössä ja hengitimme syvään ja puhdistavasti.

fullsizerender-4fullsizerender-6

Nousimme myös ylös matoilta hikoilemaan ja seurasime silmät kiinni Annan asiantuntevia ja rauhallisia ohjeita. Joogan vaikutukset näkyvät myös joogatunnin ulkopuolella ja alkavat näkyä lopulta myös jokapäiväisessä arkielämässä. Pienessä kivijalkakaupassa työskennellään vieri vieressä ja hyvä "työflow" ja ilmapiiri auttavat pitämään mielen virkeänä. On tärkeää, että kaikki viihdymme työssämme. Joskus stressi ja kiire saattavat kiristää hermoja ja syvään hengittäminen tekee ihmeitä mielelle. Tämän iisin vinkin yritämme kaikki pitää mielessä. Toisaalta harjoittelu vahvistaa myös myönteisten asioiden kokemisen! Nautimme kaikki kovasti ja suosittelemme lämpimästi.

img_0352

fullsizerender-15

fullsizerender-16fullsizerender-14

Joogan jälkeen lähdimme Piian kotiin tekemään yhdessä ruokaa. Samalla heitimme saunaan ja paljuun lisää puita.

fullsizerender-32

fullsizerender-54fullsizerender-36

img_8738

 

fullsizerender-11

fullsizerender-28

fullsizerender-26

 

Olemme päättäneet pitää virkistyspäivää muutaman kerran vuodessa, ja silloin saatamme suunnitella ja ideoida mutta varsinaiset työasiat jätämme kukkakauppaan. Tämän illan ideoinnin hedelmät näette pian Instagramista!

 

fullsizerender-8

fullsizerender-9

fullsizerender-31

fullsizerender-25

img_8795

Nyt siis mielet ja kehot virkeinä kohti kevään sesonkeja !