Häähumua -hääkuvausprojekti 1/3

img_2005.jpg

Behind the scenes eli miten me kahlasimme syyslehdissä, nostimme hameen helmoja ja hiukset hulmuten kuvasimme morsiuskimppuja.

Perusarjen kiireiden keskellä omien töiden ikuistaminen tuntuu melko työläältä ja usein parhaista suunnitelmistakin huolimatta, kuvien ottaminen joko unohtuu kokonaan tai sitten niiden laatu on niin älyttömän huono ettei niillä oikeastaan ole mitään käyttöä. Tämän blogin kirjoittamisen myötä meille avautui ihan uudenlainen mahdollisuus ja foorumi omien töiden esittämiseen.

img_1718

Kuvausjärjestäjinä ja valokuvaajina olemme amatöörejä mutta onneksi saimme mukaan yhteistyöhön rautaisia ammattilaisia. Puvut saimme lainaan Boutique Minnestä (www.boutiqueminne.com)ja ne sopivat täydellisesti siihen fiilikseen, mitä kukkiin ja kimppuihin haimme. Samoin Katri Juvan korut Nikkotakko Jewelrystä (www.nikkotakko.com) kuin kirsikat kakussa. Lahjakkuuksien kanssa on kyllä kiva tehdä yhteistyötä! Kiitoksen ansaitsevat myös ystävät, jotka ennakkoluulottomasti lähtivät mukaan leikkimään malleja. Kukkakauppiaan tyttärenä Inkeriltä ei oikeastaan edes kysytty, sillä tämänkaltaiset hulluudet kuuluvat jo arkeen :)

img_6073

Iltapäivä oli hektinen, sillä lauantain työpäivän jälkeen kaikilla tuntui odottavan niin perheet kuin vapaa-ajan menot. Meille luvattiin aurinkoa mutta saimme pienen myrskyn mutta kuvissa tytöt näyttävät kuitenkin seisovan uskomattoman seesteisinä ja tyyninä.

img_6148

img_6125

img_1923

Kaikilla tuntui myös olevan hauskaa, vaikka melko vauhdikkaasti kuvaukset hoidettiin. Onneksi häähumu kuvauksemme saavat jatkoa, kun kuvaamme lisää kimppuja ja pukuja E.Ekblomin Neuvola juhlasalissa. Lupaamme siis lisää mutta ennen kaikkea tulossa kauniita kuvia ja meidän mietteitä morsiussidonnasta.