Tunnelmallinen joulu

IMG_3778.jpg

Joulukuu on lähtenyt rivakasti käytiin ja huomenna vietämme jo itsenäisyyspäivää. Kokosimme ja kuvasimme Kukkakaupan joulun kukkatunnelmia. Tänäkin vuonna nostamme pöydälle erityiset jouluiset ja talviset leikkokukkakimput, joissa tunnelmaa ja tuoksua tuovat jalohavulajikkeet. Tässä muutamia kuvia kukkakaupan joulufiiliksestä, toivottavasti nautitte!

joulukukat, leikkokukkia joulu pöytään

joulukukat, leikkokukkia joulu pöytään

img_3693.jpg
jaloleinikki, anemone ja helleborus jouluruusu, leikkokukat, kukkakimppu, joulukukat

jaloleinikki, anemone ja helleborus jouluruusu, leikkokukat, kukkakimppu, joulukukat

img_3673.jpg
img_3669.jpg
img_3680.jpg

Kranssit

Yksi tämän joulun trendi ylitse muiden on kranssit - oveen, seinälle tai ikkunalle! Teemme tänä vuonna paljon erilaisia kransseja jalohavuista, jotka eivät varise sisälläkään. Tunnelmaa tuo erilaiset jalohavulajikkeet, kuivatut appelsiinit ja heinät. Lisää teemme koko ajan sormet sauhuten, ja tilauksesta saa tietenkin täsmälleen omilla toiveilla!

IMG_3773.jpg
img_3668.jpg
img_3685.jpg
IMG_3659.jpg