Kesämuistoja

Y4A5064.jpg

Kesälomat ovat meillä melkein ohi, ja nyt on aika palata arkeen. Samalla palaamme myös tietokoneen näppäinten äärelle ja jatkamme taas Kukkakaupan blogin päivittämistä. Kesällä viikonloput täyttyivät morsiuskimppujen ja hääkoristeiden sidonnasta. Olemmekin onnellisia siitä, että niin moni viikonloppu oli Kukkakaupan kalenterin osalta loppuunmyyty! Kiitos kaikille inspiroiville morsiuspareille, jotka valitsivat meidät sekä luottivat tyyliimme. Syyskuussa edessä on vielä muutama täysi hääviikonloppu, ja sitten palaamme sidonnankin osalta arkisempiin puuhiin. Syksy on ihanaa leikkokukka-aikaa ja odottammekin jo kovasti syvien, tummien sävyjen tuloa.

Morsiuskimppu, hääkukkia, boheemi ja luonnollinen

Morsiussidontaa ja mieletön miljöö

Kesällä olimme myös mukana upeassa hääkuvausprojektissa, joten tuntuu oikealta ja hyvältä aloittaa paluu Kukkakaupan lokikirjaan juuri näillä Pauliina Tähkäpään upeilla kuvilla. Kiitos myös muulle ammattitaitoiselle tiimille sekä upealle kuvauspaikalle. Oli mahtavaa päästä mukaan iloisten, innostuneiden ja asialleen omistautuneiden ihmisten projektiin! Itse nautimme erityisen kuvien seesteisestä tunnelmasta!

Morsiuskimppu, hääkuvaus, hääkukat, kukkaseppele

Moderni morsiusidonta ja nostalginen tunnelma

Tänä kesänä olemme olleet erityisen innostuneita rakentamaan kimppuihimme modernin nostalgista tunnelmaa, joissa painottuu kukkien harmoninen värimaailma. Parhaiten tämä toteutuu rakentamalla herkkiä kontrasteja värien sisällä. Kuvauksia varten sidoimme morsiuskimpun sekä valko/vihreän että luumun sävyissä. Viime vuodet  eukalyptus 'cinerea' on hallinut morsiussidontaa. Nyt teimme selkeän päätöksen rakentaa morsiuskimput raikkaiden vihreiden kanssa.

Morsiuskimppu, morsiusidonta, hääkukkia, häät, hääkuvaus

Morsiussidonta, hääkukkia, häät, kukkaseppele, luonnonkukkamainen, bridal flowers, flower crown

Morsiammen kukkaseppele, hiuskukat, hääkoristeet, morsiusidonta, Bridal Flowers, flower crown

 

_Y4A4259

morsiuskimppu, bridal bouquet

morsiuskuvaus, morsiuskimppu, häät, bridal flowers

Buttonhole flowers, sulhasen viehe, moderni sulhasen kukka

_Y4A4614

 

Morsiuskimppu, rosmariini, lilat sävyt

_04A1439

 

PHOTO: Pauliina Tähkäpää Photography // @pauliinatahkapaaphotography

MUAH: Elisa - Hair and Make up Artist // @hairbyelisa

MEN'S WEAR: Manschett // @manschett

WEDDING GOWN: Morsiuspukuliike Josefiina // @josefiinabridal

VENUE: Furuvikin kartano, Parainen // @furuvikinkartano

_Y4A5156

_Y4A5082