Häähumua osa 1.

img_3539.jpg

Tammikuu on hyvä hetki aloittaa kevään ja kesän häiden suunnittelu tai ainakin häähumun fiilistely. Rakensimme oman "moodboard"-tyyppisen tunnelmapalan kuvaamalla E.Ekblomin Neuvola salissa. Yhteistyöstä suuri kiitos siis heille. Fiiliksen onnistumiseen vaikuttivat mitä suuremmin myös muut yhteistyöhön lähteneet eli, kiitos Boutique Minne upeista ja uniikeista hääpuvuista. Nikkotakkon korut olivat korvaamaton osa juhlavaa kokonaisuutta. Tyttöjen raikkaan meikin taikoi superlahjakkuus Annika Kurkijärvi (annika.kurkijarvi@gmail.com). Maaginen lopputulos ottaen huomioon työskentelyolosuhteet kukkakaupan kellarissa! Lopuksi kiitämme kokonaiseeuden kruunanneita kampauksia eli 11Hetki ja Heli. Kiitos siis vielä kerran kaikille mukana olleille ja taas kerran tuli todistettua, että yhteistyöllä se pieni kivijalkakauppakin pääsee entistä pidemmälle. Vaikka morsian normaalisti innostuisi sekä melko ennakkoluulottomastikin lähtisi mukaan muodin uusiin trendeihin ja kokeiluihin, olemme kuitenkin huomanneet ettei hääpäivä innosta suuriin irtiottoihin ja hurjiin kokeiluihin. Omissa häissään morsiuspari hakee yleensä mahdollisiman omalta tuntuvaa kimppua ja koristelua.

img_3277

Juhlissa tärkeintä on tietenkin se, että nauttii päivästä omalla tyylillään! Parasta aikaa kirjoitamme ja kartoitamme hääkuvaustemme tuloksia. Ensi viikolla siis odotettavissa muutama postaus häähumun keskeltä. Keskitymme morsiuskimppujen lisäksi myös sulhasen vieheisiin ja kaasojen kukkavaihtoehtoihin. Haluamme esitellä hääsidonnan uusia tuulia meidän kukkafilosofiamme mukaan. Ehkäpä istumme alas myös juhlapöytään.

siispä skål ja liittykää seuraamme ensi viikolla!

img_3435

Meikki: Annika Kurkijärvi. Puku: Boutique Minne. Hiukset: Heli 11 Hetki. Pöydällä valkoinen jaloleinikki kimppu.

img_3418

img_3488