Kukkakauppa Piia Jaala

img_0400.jpg

Kukkakauppa Piia Jaala on Me

Puutarhayrittäjien suvusta tuleva Piia on jo neljännenpolven puutarha-alan yrittäjä, joten voi hyvällä omatunnolla sanoa että hänellä ovat nämä hommat hanskassa! Piia onkin yrityksessään toiminut meille muille korvaamattomana luovana mentorina. Vuonna 2018 Kukkakauppa Piia Jaala on toiminut Turun keskustassa jo 30 vuotta! 

 

ryhma2

Luonnollinen, puutarhamainen sidontatyylimme - elämyksellinen kukkakauppa

Kaikilla meillä on omat vahvuutemme mutta meitä myös yhdistää pyrkimys luonnolliseen, kukkien omaa muotokieltä kunnioittavaan kukkien sidontaan. Halu toteuttaa tiettyä sidontalinjaa, jota omahyväisesti kutsumme omaksi kukkafilosofiaksemme. Vaikutteita saamme useilta upeilta floristeita niin Suomesta kuin ulkomailta mutta myös luonnosta, matkoilta sekä tietenkin ajankohtaisista ilmiöistä. Bongaamme kukkaihmeitä ja ihanuuksia kaikkialta! Näitä periaatteita noudattaen sidomme niin morsiuskimput kuin surukukat hautajaisiin. Olemme ylpeitä monipuolisesta floristisesta osaamisestamme! Sekä tietenkin monipuolisesta tuotevalikoimastamme. Liikkeessämme Turun Linnankadulla pyrimme rakentamaan asiakkaillemme puutarhamaisen tai kasvihuonemaisen kokemuksen. 

IMG_6320

Verkkokauppa ja kukkalähetykset

Haluamme olla ammattitaitoinen ja palveleva kukkakauppa. Verkkokauppamme on avoinna 24 h ja toimitamme esimerkiksi kukkalähetyksiä laajalti Turun alueella useamman kerran päivässä. Vastaamme myös mielellämme kukkakysymyksiin sähköpostilla! Liikkeemme Linnankatu 9:ssä on avoinna arkisin 9 - 17 ja lauantaisin 9 - 14. Sunnuntaisin lepäämme. 

MFVK8521