Live it, love it, feel it!

img_0191.jpg

Salviasta ja rosmariinista on unelmat tehty! Innostavia ideoita häähumun keskeltä.

Koe, rakasta ja tunne ovat mitä parhaimpia elämänohjeita, mitkä toimivat myös kukkasidonnassa. Saattaa ensikuulemalta kuulostaa vähän imelältäkin, mutta näin todella uskomme! Meillä kaikilla on (tai toivottavasti on :) ) omat lempikukkamme tai ainakin jokin väri ja muotokieli, mikä tilanteista tai päivästäkin riippuen puhuttelee ja sytyttää. Se kasveissa tavallaan onkin parasta. Se, miten ne herättävät meissä tunteita sekä samalla omalla eläväisellä kauneudellaan luovat tiloja. Kukat ja kasvit ovatkin mitä mainioimpia sisutuselementtejä ja tunnelman luojia.

Yrteistä, viherkasveista tai upeista leikkovihreistä syntyy moderneja ja upeita pöytäkoristeita. Kesällä olimme mukana toteuttamassa useita upeita hää- ja juhlakoristeita. Alla muutamia muistoja vihreän vehreistä koristeita. Salviaa, mustikkaa, rosmariinia ja saniaista; niistä on nämä muistot tehty.

Paikkakortteja unohtamatta: pieni ripaus yrttejä.

Useampaa eukalyptus lajiketta yhdistelemällä kransseihin saa mielenkiintoisempia muotoja.