Alku

img_0173.jpg
Aluista ja aloittamisen vaikeudesta. Blogata vai eikö blogata?

Siinä kysymys, jota olimme kukkakaupassa pyöritelleet jo jonkin aikaa. Alussa oli yksinkertaisesti halu avata ovet myös liikkeemme takahuoneseen. Siis siihen kaaokseen ja kiireeseen, kahvikuppien ja kukkamaljakoiden maailmaan, jossa me kolme työarkeamme elämme. Lopulta, tätä kirjoittaessamme, tavoitteenamme on yksinkertaisesti jakaa omaa kukkafilosofiaamme. Haluamme inspiroida mutta myös inspiroitua!

Kirjoitamme kollektiivina mutta haluamme tuoda kuvin, tekstein ja tunnelmin esiin myös ne henk.koht jutut joista me omina yksilöinä ja persoonina innostumme. Samalla avata ovia myös omiin koteihimme ja omiin kukka- ja kasvimaailmoihin.

Blogin kirjoittamisessa viehättää myös ajatus,  että ikään kuin naputtelisimme tietoja laivan lokikirjaan. Lokikirjojen alkuperäinen tarkoitus oli kirjata tasaisin aikavälein laivan nopeus, josta voitiin siten päätellä kuljettu matka. Me taas kirjaamme tasaisin väliajoin töitämme. Kaikkea kukkien, sidonnan ja vihersomistamisen väliltä ja siten, lokikirjan tavoin,  kulkemaamme matkaa.

Huikea matka edessä - tervetuloa mukaan!