Juhlapöytiin kesän sävyjä

img_4659.jpg

No nyt! Let your dreams blossom! Eli selkokielellä sanottuna, olemme vihdoin saaneet valmiiksi Kukkakaupan omat juhlakoristelupaketit. Jos haet inspiraatioita ja ideoita tai selkeämpää visuaalista karttaa siitä, miltä näyttävät rennot ja luonnolliset mutta samalla juhlavat pöytäkoristeet, olet oikeassa paikassa :)

Kukkia juhlapöytään

Olimme jo pidempään jutelleet, suunnitelleet, pohtineet ja laskeneet omia kukkapaketteja. Tavoitteenamme halu tarjota helppo ja kätevä mutta samalla tyylikäs kokonaisuus juhlapöytiin. Ja tietenkin ihanilla lajikkeilla maustettuna. Ensimmäiset paketit ovat nyt valmiita ja julkaisemme ne huomenna torstaina 19.4. 2018 verkkosivulamme kukkakauppapiiajaala.fi. Tässä tarjolla pieni maistiainen!

IMG_8424

IMG_4544

Rakensimme paketit kolmen teeman mukaisesti. Kaikille yhteistä on simppeli idea ja luonnonmukaisuus. Vaihtoehtoina pöydälle asetettavat köynnökset, joko kokovihreinä tai kevyillä ja kestävällä kukalla. Vihreinä lajikkeina käytämme eukalyptusta, pistaasia ja oliivia. Kukkavaihtoehdoiksi keräsimme morsiusharson rinnalle rinnalle muun muassa laventelinsävyisen ikiviuhkon.

Rennot maljakko ryhmät

Toisena vaihtoehtona on ehkä Kukkakaupan suosituin juhlapöytien koristelu eli rykelmä erilaisia pulloja, joista ketomaiset kukat nousevat kauniisti esiin. Suosioon vaikuttaa ehkä myös näiden käytännöllisyys, sillä näitä pulloryhmiä on todella helppo sijoitella usein kovin ahtaisiin juhlapöytiin.  

IMG_4602

IMG_4560

IMG_4580

Kesäinen pastelli

IMG_4645

Tee itse punttikukalla!

IMG_7598

Juhlapaketteissa siis myynnissä myös vain kevyesti käsiteltyjä kukkapuntteja. Valitsimme helppohoitoisia ja iisisti käsiteltävissä olevia lajikkeita, joita voi itse asetella haluamallaan tavalla.

IMG_7590

IMG_7597

IMG_7593

Aurinko kutittelee kasvoja ja nyt olemme valmiina kevään ja kesän juhliin! 

img_0666-1

Jos olet yhtälailla juhlatuulella, niin pakettien kokonaisuuksita ja hinnoista löytyy tietenkin lisää infoa Kukkakaupan kotivuilta. Olemme niistä aika ylpeitä ja innoissame :) Suunnittelemme koko ajan lisää ja päivitämme tuotepaketteja mahdollisimman toimiviksi. Toivommekin reilusti palautetta, jotta saamme rakennettua mahdollisimman hyvät ja kauniit kokonaisuudet. 

IMG_8433

Lauantaina kello 14-16 ollaan Kukkakaupassa juhlafiiliksissä. Tervetuloa!