Kuivakukkakampa rakkautta

Elokuun ensimmäiset päivät jo takanapäin mutta fiilis on edelleen onneksi kesäinen. Hääsesonki on vielä täydessä hulinassa ja kampausten koristeet jaksavat edelleenkin innostaa. Keveiden ja kesäisten kaunokkien lisäksi olemme näpertäneet kuivakukkamateriaaleista sidottuja hiuskampoja. Näiden puuhailu on yhtäaikaa rentouttavaa ja inspiroivaa!

kuivakukista hiuskoristeita

Kammat itsessään ovat nostalginen muisto menneiltä vuosikymmeniltä, jopa vuosisadoilta, mutta nyt meillä on Kukkakaupassa hyvä fiilis niiden comebackille! Kammat ovat erittäin helppo käyttöisiä, ja niihin saa rakennettua yksinkertaisesti mielnkiintoisia koristeita. Kampojen tunnelmaan sopiikin hienosti muutkin menneiden aikojen suosikit kuten olkikukat. Erityisen ihanisti olkikukat istuvat ajankohtaisten heinien kuten kuvan höyhenheinien kanssa.

Jotakin lainattua, jotakin sinistä…

Jotakin lainattua, jotakin sinistä…

Kuivakukkamateriaalista sidottu hiuskampa

Kuivista materiaaleista sitoessa kampoihin tulee ihan omanlaisensa tunnelma. Samalla ne ovat hurjan kestäviä, materiaaleista riippuen saattavat kestää useammankin juhlan. Kuivakukkakammat ovat myös mitä hauskimpia arkisempaankin juhlintaan. Onhan tänään perjantai :) Eli elämän pienet ilot, sillä tänä viikonloppuna voimme ottaa iisimmin ja kerätä voimia ensi viikon ylibookatulle häävikonlopulle.

kukkakampa
hiuskoriste kuivakukista
Piia Jaala